Schenkeldijk 117, 3295EE 's Gravendeel 06 51 03 22 55 info@constructie-reparatievandam.nl
slide11
slide2
slide5
slide3
slide6
slide4

Ons bedrijf

Als kleinschalig bedrijf hebben we een direct, persoonlijk contact met de klant. Die heeft dan ook steeds zicht op, en inbreng in de uitvoering en productie van zijn project.
Onze kracht is flexibiliteit en improvisatievermogen. Of de klant met een gedetailleerde werktekening komt, een schets, of een beschrijving, wij zijn in staat zijn opdracht naar tevredenheid uit te voeren.
De wensen van de klant staan centraal. Maar zo nodig geven we graag aanvullend advies, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.


Historie

Onze geschiedenis begint in  1917 met de oprichting van de firma A.H. Pols. In 1949 wordt Willem van Dam compagnon en diens zoon Pieter neemt de firma over als Constructie- scheepsreparatiebedrijf P. van Dam BV. Tegenwoordig is het accent verschoven van scheepsreparatie naar metaalconstructie. Gebleven is de vakkennis, overgedragen van vader Pieter op zoon Willem, die in 2014 dezelfde werkzaamheden voortzet op een nieuwe locatie.

Offerte

Kunnen we mogelijk iets voor u betekenen? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij maken op korte termijn kosteloos en geheel vrijblijvend voor u een offerte.

Willem van Dam aan het werk in de werkplaats